Esmee Denters krijgt kritiek na onthulling Marco! “Ze denken dat ik aandacht wil”

Esmée Denters krijgt een hoop kritiek na haar heftige onthulling over Marco Borsato. Mensen menen dat ze het voor de aandacht doet. Esmee heeft nu gereageerd op alle kritiek.

Esmee Denters onthulling

De zangeres onthulde wat zij meemaakte: “Ik heb Marco een keer in het echt ontmoet en hij kneep vanuit het niets in mijn bil. We stonden op het podium na een optreden. Er waren andere mensen om ons heen, maar blijkbaar was ik de enige die dit gedrag raar vond.”

Haar manager reageerde dat ze niet moest zeuren: “Ik vertelde het aan mijn manager. Die zei: ‘Stel je niet aan, zie het als een compliment.’ Dus ik heb er toentertijd niets over gezegd. Het maakt niet uit hoe beroemd iemand is, dit gedrag moeten we niet excuseren.”

Kritiek

Nu krijgt ze daar veel kritiek op. Met opmerkingen als: “Tief toch op man… Opeens nu iedereen komt moet jij ook.. Schreeuwen om aandacht! Pleur op zeg.”

Aandacht?

Ze reageert en meent dat ze echt geen aandacht wil: “Als je vervelende berichten gaat sturen in mijn dm’s dan wil ik die best delen in mijn strories om te laten zien dat juist hierdoor mensen bang zijn om naar voren te komen met hun verhaal. Niet OK.”

“Mensen die hun mond opentrekken worden geblacklist. Waarom denk je dat bijna alle succesvolle BN’ers hun mond dichthouden? I got nothing to lose. Ik ben al jaren independent en wil dit graag zo houden.”

“Ik ben gevraagd om te reageren en op tv te komen, maar ik heb geen zin om sensatienieuws te worden. Ik wide alleen mijn eigen ervaring delen omdat het tijd is voor verandering en ik de slachtoffers en hun families wil supporten.”

Hieronder haar berichten en reactie:

Bron: Instagram, Mediacourant youtube