Skip to main content

In het seizoen van Ex On The Beach gaat het er heftig aan toe. Een deelneemster kan haar woede niet beheersen en gooit een glas met urine over de nieuwe kandidaat.

Nieuwe kandidaat

Via social media gingen er al geruchten rond, dat dit seizoen, waarschijnlijk de heftigste ooit was. Kijkers konden hun ogen niet geloven. De nieuwe kandidaat Cynthia krijgt geen warm welkom. Deelneemster

Cynthia kwam als extra kandidaat in de villa en zou met haar attitude geen vrienden hebben gemaakt. Binnen enkele minuten kreeg ze ruzie met deelneemster

Urine gegooid

Cynthia wilde de stemming in het huis maken en beoordeeld de lichamen van de andere vrouwelijke deelnemers. Dit viel niet helemaal goed. De groep besloot haar een lesje te leren en ze gooien haar matras in het zwembad. Kort daarna stormt Ellen binnen en gooit een glas leeg op Cynthia. “Ik heb mijn pis op haar gegooid”, laat ze lachend weten.

“Ik voel me nu echt niet meer lekker nee, nu ik onder de zeik zit”, laat Cynthia weten.

Kijkers reageren

Ex On The Beach kijkers reageren toch geschokt op de aflevering. “Die ellen spoort echt niet. ja cynthia gaat tever maar PIS GOOIEN? Gatverdamme hoe laag kan je zakken”, laat een kijker weten.

Bekijk hier de video

Bron: Kijk.nl, Parra