Ex On The Beach deelnemer Dusty betrokken bij steekpartij

dusty

Afgelopen nacht is een van de deelnemers van het laatste seizoen van Ex on The Beach betrokken bij een steekpartij in Coevorden. Het zou gaan over EOTB-Dusty.

Zondag nacht rond 4.30 uur vond zich een steekpartij plaats in de Kerkstraat te Coevorden. Ex On The Beach-deelnemer Dusty bleek erbij betrokken te zijn. De persoon waarmee hij uitging is zelfs in het ziekenhuis beland. Dusty kreeg die avond zijn eerste boeking en wou na afloop een vrouw mee naar huis nemen.

Steekpartij

Hoewel de vrouw beweerde single te zijn, bleek dat achteraf niet het geval. Toen Dusty samen met zijn vrienden en zijn scharrel richting huis wou vertrekken liep het mis. Een groep jaloerse mannen liep op hem af. Omdat Ex on The Beach-Dusty al in de auto zat werd zijn vriend het doelwit van de steekpartij. Dusty’s vriend is hard geslagen door de groep en vervolgens in zijn rug gestoken. Inmiddels is zijn word gehecht en is hij thuis.

Politie

Door deze steekpartij laat Ex On The Beach-Dusty weten dat hij vanaf nu ook geen vrouwen meer naar huis wil nemen. Hij wil zulke incidenten niet meer meemaken. Verder zoekt de politie naar getuigen en hebben ze iemand aangehouden die betrokken zou zijn met de persoon in kwestie.

Bron: Shownieuws