Fabiola koopt twéé droomauto’s met totale waarde van €250K!

Het lijkt op zakelijk gebied erg goed te gaan met veelbesproken influencer, Fabiola Volkers, ze heeft namelijk in één week maar liefst twee van haar droomauto’s aangeschaft.

Succesvolle arrière

Fabiola lijkt een enorm succesvolle carrière hebben opgebouwd met haar Only Fans. Een platform waar ze tegen fikse bedragen pikante foto’s van haar lichaam deelt met haar volgers.

Aanschaffen droomauto’s

De carrière van de influencer loopt dus super lekker, zo lekker dat ze twee van haar droomauto’s binnen 1 week wist aan te schaffen. Namelijk een glanzend witte Range Rover en een zwarte Hummer. Voor de Hummer heeft de influencer inmiddels ook een Instagram account gecreëerd.

Droomauto’s t.w.v €250K

De Range Rover waar Fabiola in rijdt komt met een vanaf prijs rond de €130.000 en als we de beelden van de Hummer mogen geloven heeft ze vast wat extra’s aan de auto’s toegevoegd waardoor de totale waarde omhoog is gegaan. In de promo beelden van de Hummer van de influencer waren televisie schermen te zien met een strak interieur. Wat de Hummer tot een waarde van wat meer dan zijn vanaf prijs van €97.400 zou brengen.

Bekijk de beelden hieronder:

Bronnen: Instagram – @officialfabiola.volkers, YouTube – Fabiola Volkers – Bij Andy in de auto! (English subtitles)