Famke Louise en Denzel vragen groot bedrag voor eigen reality serie?!

Famke Louise zou een grote pauze gaan houden in haar carrière. Toch, blijkt nu ze samen met haar vriend, Denzel Slager, druk bezig is met het realiseren van een hun eigen reality serie voor een groot bedrag.

Eigen reality Serie Famke en Denzel

Volgens Yvonne Coldeweijer heeft iedereen die denkt dat Famke zich meer is gaan focussen op zichzelf het mis. Een insider van Yvonne heeft namelijk laten weten dat Famke en Denzel langs verschillende productiemaatschappijen zijn gegaan. Dit deden ze om een reality serie over het privéleven van Famke te verkopen voor een dik geldbedrag.

Groot bedrag voor eigen reality serie

Famke en Denzel zouden €150.000 vragen voor het opnemen en uitzenden van haar privéleven. Volgens de insider was het vooral Denzel die zich bezig hield met hoeveel het stel zou krijgen voor de reality serie.

Het gesprek dat de twee hadden met de productiemaatschappijen zou nog niet hebben geleid tot een deal. Het is dus nog even afwachten of er écht een reality serie van de twee zit aan te komen.

Bekijk de beelden hieronder:

Bronnen: Instagram – LifeofYvonne Afbeelding: Instagram – famkelouise_ en denzelslager Video: YouTube – Famke Louise heeft geen spijt van haar gedrag in de media | De Kalvijn Show #2