Peter van der Vorst ging voor het programma Van Der Vorst Ziet Sterren op bezoek bij Famke Louise. Famke vertelde openhartig over de keerzijde van beroemdheid, haatreacties, het overlijden van haar vader en haar ex Snapking.

Famke Louise werd drie jaar geleden uit het niets bekend, nadat ze begon met vloggen. Inmiddels heeft ze zelfs al een paar grote hits op haar naam staan en is ze niet meer weg te denken uit de Nederlandse media-scene. Haar bekendheid heeft echter een keerzijde. Ze is namelijk regelmatig het slachtoffer van haters.

Behalve dat ze online voor van alles en nog wat wordt uitgemaakt, wordt ze ook thuis lastig gevallen. “Mensen hebben geprobeerd in te breken”, vertelt Famke. “Het was op een gegeven moment gewoon dagelijks dat mensen eieren tegen mijn deur aangooide en tegen de ramen. Het was echt vreselijk.”

Op jonge leeftijd verloor ze plotseling haar vader. “Op dat moment stort je hele wereld in. Ik denk dat het zelfmoord was, maar we weten het niet. “Famke vertelt dat haar vader er niet goed mee om kon gaan toen haar moeder van hem wilde scheiden. “En toen heeft ‘ie zichzelf een beetje de afgrond in geholpen.”

Ook doet ze een boekje open over haar vriend destijds, Snapking aka DieTim. “We zijn echt samen begonnen”, aldus de vlogster. Het bleek echter geen gezonde relatie en Famke was dan ook blij toen het voorbij was. “Toen het uit was sprong ik een gat in de lucht. Letterlijk. Ik was gewoon bang voor hem.”

De hele aflevering kun je terugkijken via deze link.

Ook SnapKing deed al eens zijn kant van het verhaal, maar dat verliep niet zo soepel: