Famke Louise weet zeker “Denzel zou nooit vreemdgaan!”

Famke Louise Denzel woest

Famke Louise weet zeker dat haar vriend, Denzel Slager, nooit zou vreemdgaan. Dat zegt zij in gesprek met Grazia. Dit koppel is nog niet heel lang samen, maar ze vertrouwen elkaar al volledig.

Famke Louise

“Hij is gewoon superserieus en ik merk dat er een echte man naast me staat. Iemand met een goed stel hersens die geen domme dingen doet en niet zijn pleziertjes buiten de deur zoekt”, zegt Famke. “Je ziet online zo vaak voorbijkomen dat mensen vreemdgaan. Ik weet gewoon dat hij dat niet doet, ik kan hem blind vertrouwen.”

Volledig vetrouwen

De 22-jarige realityster geeft aan dat het moeilijk is om tegenwoordig een betrouwbare vriend te vinden. “Eigenlijk heb ik helemaal niks op hem aan te merken”, zegt Famke Louise.

Het stel verwacht in januari hun eerste kind, dat ze genderneutraal willen opvoeden. Zij hebben nog geen trouwplannen. “Nou, dan moet hij eerst even op zijn knie gaan. Nee serieus, als het zo goed blijft gaan, zullen wij sowieso wel gaan trouwen. Maar dat is misschien meer iets voor seizoen vier van onze realityserie, haha.”

Bekijk hieronder de video van het koppel:

Bron: NU Youtube