Skip to main content

Er is veel discussie over het FC Kip restaurant van Jandino. Gisteren had het restaurant nog een 3,1 op Google en dat is inmiddels gestegen naar 4,2 sterren. In paar uur kreeg het restaurant ineens veel positieve recensies. Het aantal reviews ging van 84 naar 286 en dat viel de media wereld op. Jandino reageert op de opvallende trend en kritiek.

Positieve recencies van FC Kip in een paar uur gestegen

Het FC Kip restaurant van Jandino was wat negatief in het nieuws. Veel mensen claimen ontevreden te zijn over het eten en de bedragen die je betaalt voor een menu. Op Google had het restaurant een beoordeling van 3,3. Na dit naar buiten kwam steeg het gemiddelde op Google in een paar uur tijd naar 4,2 sterren.  RTL Boulevard vraagt zich af hoe dit kan en ging langs bij het restaurant om het eten te proeven maar ook om Jandino te vragen waar alle positieve recensies ineens vandaan komen. De voice-over van RTL Boulevard is zelfs verrast “Hoewel het eerder een hele kippenkluif blijkt te zijn om recensies binnen te harken, gaat het restaurant vandaag binnen een paar uur van maar 3 sterren naar ruim 4 sterren”.

Jandino ontkent betrokkenheid recensies

Verslaggever Aran Bade vraagt Jandino hiernaar: “Hoe kan dit? Heb jij hier iedereen gevraagd: joh, zet even een review erop?”. Jandino laat duidelijk weten dat hij hier niks mee te maken heeft: “Nee, nee, nee. Judeska heeft even van zichzelf af gebeten en de reacties… Mensen hadden zoiets van: ja, vertel het ze! De negativiteit, hè… Die is voor even. Maar al deze blije gezichten, dat is blijvend“. Hij reageert ook op de kritiek dat het eten niet lekker zou zijn en veel te duur is: “Er zullen echt wel mensen zijn die zeggen: ‘Het is te zout’, maar dat is vrij aan iedereen. Qua prijs: wij zijn echt de goedkoopste van állemaal.

Kritische reacties op FC Kip

Wat schrijven critici op Google over het restaurant? “Ff kip burger smaakte gwn als uit de supermarkt van de diepvries afdeling. En de beef burger was nat en vettig”. Volgens Rachiid Rachiiid had hij niet het juiste eten gekregen. De Hotwings Bucket had geen goede korstlaag, eromheen schrijft hij: “Was er vandaag. Eerste minpunt je kan alleen pinnen geen cash Eindelijk iemand gevonden die kon pinnen voor mij. Bucket besteld en 2 chicken burgers Kom ik thuis bleek ik 2 runder burgers te hebben in plaats van chicken, Hotwings Bucket was niet te vreten geen goede korstlaag eromheen droog van binnen.”

Naast een deel van de klanten zijn de bewoners van het gebouw waarin Jandino zijn kiptent heeft gevestigd ook negatief, zo meldt Mediacourant: “Schandalig!! Het hele gebouw stinkt de hele dag nu naar frituurlucht/kip. Het zou fijn zijn dat dit zo snel mogelijk opgelost gaat worden; ventilatie etc. Afzender, het Donner-gebouw”.

Bekijk hier de beelden

@rtlboulevard

🐓 Een grote hit: FC Kip! Het nieuwe fastfoodrestaurant van Jandino gaat zelfs zó hard, dat het restaurant de deuren moest sluiten om de keuken uit te breiden. Toch is het niet allemaal rozengeur en maneschijn, want er komen veel negatieve recensies binnen. Reden genoeg voor Aran Bade om de proef zelf op de som te nemen. #rtlboulevard #fckip #jandinoasporaat #jandino #judeska #fckip🍗🤣 #fckiprestaurants #fckiprestaurant #rotterdam

♬ origineel geluid – RTL Boulevard

Bron: Instagram, RTL Boulevard, Mediacourant