Feestgangers coronafeestje Rheezerveen omsingeld door politie! Ophef ontstaat! (Beelden)

Rheezerveen, waarschijnlijk heb je er nog nooit van gehoord maar het ligt in gemeente Hardenberg in de Nederlandse provincie Overijssel. En ook al wonen er maar zo’n 615 mensen, het gaat er af en toe wild aan toe. Zelfs in coronatijden…

Corona of niet, in Rheezerveen feesten ze gewoon door. Na een melding van geluidsoverlast, trof de politie in een partytent bij een woning zo’n vijftig mensen aan.

Politie grijpt in

Volgens de politie kwam er keiharde muziek uit de tent en dus besloten ze in te grijpen. Zo kreeg de organisator een proces verbaal en de aanwezige bezoekers een boete voor het overtreden van de avondklok.

Ophef ontstaat

De beelden roepen veel ophef op. ‘Boete op eigen terrein voor de bezoekers? Wat als ze anders gewoon tot eindtijd avondklok bleven doorfeesten? Hoe kunnen ze hier boetes voor uitdelen.. En dan raar opkijken dat mensen zich beginnen te verweren tegen de politie’, schrijft iemand. En een ander reageert: ‘In deze situatie is alleen de overheid maar fout de rest doet gewoon normaal’.

‘Stelletje achterlijke gasten’

Toch zijn er ook mensen woest op de feestgangers. ‘Door dit soort idioten zitten we nog langer in lockdown’, schrijft iemand. En een ander reageert: ‘Stelletje achterlijke gasten. Zijn niet helemaal lekker hoor.’

Bekijk de beelden hieronder:

Bron: DailyBuzz, RTV Oost