Ferry Doedens ontkent 70.000 euro per maand te verdienen: “Klopt niet!”

ferry

Ferry Doedens zegt dat er niets klopt van het item over hem dat op RTL Boulevard was. De redactie daar kwam tot de conclusie dat Ferry zo’n 70.000 euro per maand zou verdienen. Ferry zegt echter dat hier niets van klopt. Ze gebruikten de verkeerde cijfers om te rekenen, vertelt hij aan De Telegraaf.

OnlyFans

Ongeveer twee jaar geleden ging Ferry weg bij Goede Tijden Slechte Tijden. Hij gooide zijn carriere over een andere boeg en maakte op het populaire platform OnlyFans een account aan.

“Klopt niet”

Presentator Lex Uiting rekende woensdagavond uit dat met 5.500 leden die allemaal 13 euro per maand betalen, Ferry zeker 70.000 euro per maand binnen zou moeten harken. Volgens Ferry is niets minder waar. Zo heeft hij namelijk twee pagina’s waarvan eentje gratis is. De gratis pagina heeft inderdaad 5.500 leden, maar die betalen dus niet. Zijn betaalde pagina heeft 2.300 leden, een heel stuk minder dus. Bovendien zijn er nog kosten die aan de website betaald moeten worden en doet hij geregeld aan win- en kortingsacties.

Ferry

Lex zit er echt enórm naast, aldus Ferry in De Telegraaf. “Ik kan je vertellen dat het echt een stuk, stuk, stuk minder is! Een groot aantal fans is geabonneerd op mijn free-pagina en telt dus niet mee als inkomen.”

Waarschijnlijk zit hij na kortingsacties en OnlyFans-fees ruim onder de 20.000 euro per maand. “Ik weet überhaupt niet hoelang ik er nog mee doorga. Mocht er een zware, klassieke rol voorbijkomen waarvoor ik het account moet opgeven, dan ben ik daar zeker toe bereid. Ik heb het ook al bijna twee jaar gedaan en misschien is het dan wel mooi geweest.”

Bron: Mediacourant, Youtube