First Dates deelnemer Mark spaart alles van Coca Cola! Gaat viraal!

First Dates deelnemer Mark uit Almelo gaat viraal met een opvallende bestelling. Mark is enthousiast verzamelaar van alles van Coca Cola.

Coca Cola fan Mark bij First Dates

“Mens-erger-je-niet van Coca-Cola, een telefoon van coca cola, glazen, een servies uit Amerika, noem maar op.” zo vertelt Mark over zijn verzameling.

Dus je zou ongeveer kunnen verwachten wat deze cola fan bestelt bij barman Victor. Maar dat wordt dus iets heel anders dan verwacht. En het drankje is ook nog van Coca Cola Company’s grootste concurrent!

De Date

Mark vertelt aan zijn date Lianthe echter ook een minder leuk verhaal, namelijk dat hij geen vrienden heeft. “Ik zou niet weten hoe het is om wel vrienden te hebben. Mijn moeder is een paar jaar geleden overleden en ik heb geen vrienden waar ik dat mee kan delen. Ik ga ook nooit naar de kroeg. Laat mij maar lekker thuiszitten, ik ben een huismus.”

Mark en Lianthe gaan verder niet meer daten: “Nee voor mij hoeft het niet. We hebben een leuke avond gehad en lekker gegeten, maar dat is genoeg” Lianthe zegt: “Ik hoop dat je een hele leuke lieve vrouw treft.”

Bekijk het Coca Cola moment en de hele date hieronder:

Hele Date: