Floyd Mayweather koopt 1 miljoen dollar aan auto’s voor vrienden en familie!

Floyd Mayweather heeft in aanloop van zijn gevecht tegen Logan Paul, 1 miljoen dollar aan auto’s voor zijn beste vrienden, familie en teamleden heeft gekocht.

Zorgen voor naasten

Floyd Mayweather zorgt voor de mensen die voor hem zorgen, daarom kocht hij in totaal negen auto’s bij Towbin Auto Group in Las Vegas. Maar daar liet de 44-jarige bokser het niet bij.. hij deed zichzelf namelijk ook nog even een gloednieuwe Rolls-Royce cadeau!

1 miljoen dollar

Het is duidelijk natuurlijk allang duidelijk dat Floyd de auto’s prima kan betalen. in de afgelopen jaren verdiende hij namelijk ongeveer 1 miljard dollar aan velen spraakmakende bokswedstrijden. Aan TMZ Sports vertelde Mayweather ongeveer 100 miljoen dollar te gaan verdienen met het Logan Paul-gevecht, die 1 miljoen voor de auto’s voor zijn naasten zal dus niet gemist worden.

Gevecht met Logan Paul

De laatste staredown tussen Floyd Mayweather en Logan Paul vond vannacht plaats na de laatste officiële weging voor het grote gevecht. Aanstaande maandag 7 juni om 12 uur s’nachts (Amerikaanse tijd) vindt het gevecht plaats in Miami, Florida.

Bekijk hieronder welke auto’s Mayweather heeft ingeslagen:

1 x Rolls-Royce White Ghost 2021

1 x 2021 Mercedes S560

1 x Maybach sedan 2021

1 x 2021 Dodge Journey

2 x Dodge Chargers 2021

3 x Dodge Challengers 2021

Bronnen: TMZ