Floyd Mayweather kan Logan Paul niet verslaan! “Géén Winnaar!”

De partij Floyd Maywather tegen Youtuber Logan Paul heeft géén officiele winnaar opgeleverd. Floyd zou hebben moeten winnen op punten. Maar er was geen jury voor deze partij. De YouTube-ster Paul heeft de hele partij stand gehouden tegen de bokslegende. En dat is verrassend omdat iedereen een snelle KO verwachtte!

Floyd Mayweather vs Logan Paul

De ongeslagen Mayweather domineerde, maar na 8 ronden was er nog geen winnaar bekend. Mayweather was duidelijk de betere vechter, zoals verwacht, maar Paul gebruikte zijn enorme lengte- en gewichtsvoordeel goed.

Paul leunde vaak op Mayweather om te voorkomen dat hij meer dan een of twee stoten tegelijk kon plaatsen. Vanaf ronde 3 nam Floyd het initiatief, hij zocht meer de aanval op. Paul overleefde echter en er kwam geen KO. Uiteindelijk zou Floyd op punten duidelijk hebben gewonnen, maar er was geen jury voor dit exhibition gevecht.

“Géén Winnaar!”

Terwijl de vechters plezier hadden, leken de fans in het stadion minder blij. Er was herhaaldelijk gejoel tijdens de laatste ronden van het gevecht terwijl Paul vocht voor zijn leven met zijn laatste krachten en het meer een worstel show leek.

Reacties

“Ik had plezier”, zei Mayweather na het gevecht. “Je moet je realiseren dat ik geen 21 meer ben, maar het is goed om met deze jongens om te gaan.” “Hij is beter dan ik dacht dat hij was” ‘Hij heeft me vanavond verrast. Ik had plezier.’

Paul : “Shit, man, I don’t want anyone to tell me anything is impossible ever again The fact that I’m in here with one of the greatest boxers of all time proves the odds can be beat.”

Hieronder beelden, highlights en reacties:

Bron: CBS Youtube Twitter