Bekijk Floyd Mayweather vs Logan Paul in Nederland live stream

Vannacht (6 juni) begint de wedstrijd van Floyd Mayweather vs Logan Paul. Wij hebben de beste manieren gevonden om deze langverwachte bokswedstrijd op telefoon, tv of computer live te bekijken door het online te streamen.

Floyd Mayweather vs Logan Paul Gevecht Online kijken

Het gevecht tussen Floyd Mayweather en Logan Paul vindt vandaag (zondag 6 juni) plaats op om 20.00 uur EST of te wel (maandag) 02:00 ’s nachts Nederlandse tijd.

De beroemde YouTuber Logan Paul heeft de kampioen bokser Floyd Mayweather Jr. uitgedaagd voor een demonstratiewedstrijd op zondag 6 juni 2021. Mayweather Jr. heeft de uitdaging van dit gevecht meteen aangenomen. Bovendien kan de spannende Floyd Mayweather vs Logan Paul livestream wereldwijd worden bekeken op een pay-per-view op Showtime.

Mayweather en Paul gaan naar de ring in het Hard Rock Stadium in Miami Gardens, Florida. In tegenstelling tot de meeste UFC- en boksevenementen van het afgelopen jaar, die vanwege de huidige situatie zonder publiek werden gehouden, kunnen fans het Mayweather vs. Paul-gevecht live in het stadion zien.

Met dit gevecht zullen zowel Floyd Mayweather als Logan Paul behoorlijk wat verdienen.

Mayweather vs Paul Fight Tijden and Details

Het gevecht van Floyd Mayweather tegen Logan kwam voor veel boksfans als een verrassing binnen. In december 2018 vocht Mayweather tegen kickbokser Tenshin Nasukawa, een oefenwedstrijd die zijn laatste stap in de ring zou zijn. Daarvoor vocht hij in 2017 ook tegen UFC-kampioen Conor McGregor en kwam hij weer naar voren als de zegevierende vechter.

Hoe bekijk je de Mayweather vs Logan Paul Livestream in Nederland

Sinds de aankondiging van Mayweather vs Paul-gevecht, zitten fans over de hele wereld op het puntje van hun stoel en natuurlijk weten hoe kan je deze wedstrijd kan zien. De populariteit van zowel Floys Mayweather Jr. als Logan Paul is verbazingwekkend.

Wil je de wedstrijd zien, dan heb je de meeste kans bij Showtime die het gevecht exclusief uitzend via livestream. Je kunt de Floyd Mayweather vs Logan Paul speciale wedstrijd livestream en vanaf de Fanmio-website van Showtime. Het is een platform waar de streaming van boksgevechten altijd beschikbaar zijn. Dit keer is het niet anders.

Je kunt de PPV-tickets voor het gevecht nu kopen door hun websites te bezoeken. Ze bieden een aankoopoptie voor de PPV. De aanbieding voor het kopen van PPV-tickets is nu alleen beschikbaar voor $ 49,99.