Floyd Mayweather op de vuist met broer van tegenstander! Chaos breekt uit

floyd mayweather

Het gevecht van Floyd Mayweather en Youtuber Logan Paul is in aanzicht. Bij de persconferentie van het gevecht ging het al helemaal mis. Zo was het broertje van Logan, Jake Paul ook aanwezig. Hoewel hij niet de tegenstander van Mayweather is, werd hij dat tijdens de persconferentie wel.

‘Ik maak hem af!’

Terwijl Jake Paul en Floyd Mayweather tegenover elkaar stonden in een verhitte discussie, trok Jake Paul de pet van de bokslegende van zijn hoofd. Iets waar Mayweather niet zo blij mee was. Jake had ook nog het lef om ‘Ik heb je pet’ te roepen, waardoor Mayweather zijn geduld leek te verliezen. Zo riep hij meerdere malen: ‘Ik maak hem dood!’

Floyd Mayweather reageert

Zowel Floyd Mayweather als het leger aan beveiligers die hij mee heeft, stortten zich meteen op Jake Paul, met bloederige verwondingen als gevolg. Ondanks zijn verwondingen heeft Jake Paul rijkelijk gebruik gemaakt van het moment. Zo heeft hij een tatoeage genomen met de tekst ‘Gotcha hat’ en verkoopt hij inmiddels ook merchandise met deze tekst.

Bekijk het incident hieronder.

50 Cent reageert

Inmiddels heeft ook 50 Cent, bekende aartsrivaal van Mayweather, op het voorval gereageerd, met een Instagram post waarin hij Mayweather belachelijk maakt. Ook Floyd Mayweather zelf heeft zich uitgesproken over het incident: ‘Een jongetje wilde me testen vandaag. Hij heeft gedaan wat hij heeft gedaan en ik heb gedaan wat ik heb gedaan’.

Bekijk de video hieronder!

Bekijk de verwondingen en de tatoeage van Jake Paul hieronder.

Jake Paul

Bron, beeld: Youtube