Skip to main content

Gaby Blaaser maakte onlangs bekend een gelukkige moeder te zijn geworden van een baby dochtertje genaamd Isbella. De actrice laat steeds meer van haar figuurtje zien op Insta, maar daar krijgt ze niet van iedereen positieve reacties op.

Gaby is te zien met haar baby terwijl ze in niets minder aan dan een bikini staat achter de kinderwagen. Haar rondingen zijn duidelijk zichtbaar, de foto gaat hierdoor uiteraard viral, maar dat gaat te ver voor de zogenaamde ‘moedermaffia’.

Gaby meldt er bij “Mom Life”, maar moeders en dochters gaan los op de actrice met o.a.:… “Het zal je moeder maar zijn, die er zo bij loopt zal me dood schamen”…. “Mom life hahahahaha realy girl deze mama staat zo niet achter de kinderwagen hoor… “Zo lopen de meeste mommys er niet bij”….

Gaby krijgt echter ook steun! Met o.a.: “Waarom al die haat reacties? Snap dat niet! Tenslotte staat ze in de tuin en niet in de supermarkt ofzo. Je hebt gelijk Gaby, lekker flaneren als mom, you got this ๐Ÿ˜”….”Wat een achterlijke reacties, mag je als je moeder bent niet meer in een bikini in je TUIN? ๐Ÿ˜… asjeblieft zeg ze staat toch niet in de supermarkt”

Bekijk hier de beelden