Het was een ongelooflijke dag voor de 22-jarige MMA fan Luis Felipe Alvim, die niet eens op de kaart stond op een MMA event Juiz de Fora Fight in Brazilië, maar slechts als fan het event bezocht samen met zijn vriendin.

Hij werd namelijk last-minute opgeroepen als een vervanger voor een fighter Kall die zich terugtrok uit een Championship fight in de league.

Alvim maakte brownies met zijn vriendin Fabiana om buiten het hotel te verkopen om een ​​paar tickets te kunnen kopen. Toen ze bij het hotel kwamen, waren de meeste fans al in de zaal, dus er was niemand om hun brownies te kopen. Alvim en Fabiana besloten hun spaargeld te gebruiken om een ​​paar rekeningen te betalen en de tickets te kopen.

Ze kwamen in het hotel en Alvim ging naar de kleedkamer om zijn coach Felipe Silva en een paar vrienden te bezoeken en toen hoorde hij over de situatie. Alvim bood zich vrijwillig aan om fighter Kall te vervangen in de main event, maar de plek was al bezet.

‘Ik vertelde Felipe Silva dat ik zou vechten, dat ik een show zou zetten, maar een nieuwe strijd was al geboekt,’ vertelde Alvim MMA Fighting. ‘Veertig minuten voor het event benaderde deze man me en bood me de partij opnieuw. ”

Alvim had nog nooit een MMA gevecht gedaan. Hij heeft 15 Muay Thai wedstrijden en een paar Jiu-Jitsu toernooien onder zijn riem. Hij stapte in tegen Rufino, een 5-1 weltergewicht.

Hij won de fight en de belt en vroeg zijn vriendin ook nog eens ten huwelijk. Check de beelden hieronder vanaf MINUUT 1: 45: