Gewonde Mark Gillis reageert voor het eerst op gewelddadige roof (Video)

Mark Gillis, de zoon van Peter Gillis heeft voor het eerst gereageerd op de brute roof in zijn eigen huis. Goed zichtbaar te zien zijn de wonden op zijn gezicht die hij overhield aan de vreselijke aanval.

Mark Gillis reageert voor het eerst

Mark werd vorige week door drie mannen aangevallen en in elkaar geslagen. Hij werd zelfs kort gegijzeld in zijn eigen huis. Hij moest vastgebonden toezien hoe de drie mannen los gingen in zijn eigen huis hebben spullen meenamen.

Mark vertelt: “Toen ik die nacht naar huis wilde, was mijn beveiliger bij me. Elders op het park was echter wat geluidsoverlast, dus ik zei tegen hem: rij jij daar maar heen.” Hij ging alleen naar huis en werd daar aangevallen door de drie mannen.

Nachtmerries gehad

De schrik is enorm: “Ik kreeg gisteren voor het eerst slachtofferhulp, dan breekt er wel wat los omdat je terug moet naar wat er is gebeurd. Ik ga ’s avonds ook niet meer met een gerust hart over straat en heb ook wel nachtmerries gehad. Het is dus dubbel: ik denk er veel aan, maar wil ook door. Het zal een lange weg zijn om het weer normaal te krijgen.”

Mark gaat door met zijn leven: “Ik ga me niet verstoppen. Zou ik nu een week ergens anders moeten slapen? Dan verschuif je de problemen en maak je de drempel steeds hoger. Ook al zit je niet op je gemak.”

Bekijk hieronder zijn volledige reactie in de video:

Bron: Shownieuws Kijk