Gezin uit vliegtuig gezet omdat 2-jarig meisje at zonder mondkapje! Ophef ontstaat! (Beelden)

In bijna alle openbare ruimtes moet je tegenwoordig een mondkapje dragen, zo ook in het vliegtuig. En daar wordt heel streng op gecontroleerd, zo blijkt uit onderstaande video. Maar gaan de stewardessen in onderstaande video niet véél te ver?

De man en vrouw in onderstaande video zitten rustig in een Amerikaans vliegtuig – beide met een mondkapje op – en geven hun 2-jarige dochter wat te eten. Maar dat gaat helemaal verkeerd.

Eten zonder mondkapje

Volgens een stewardess moet het kleine meisje namelijk ten alle tijden een mondkapje dragen. Vader reageert dat dat toch wel een beetje lastig eten wordt, maar daar heeft de stewardess geen boodschap aan. Een paar minuten later wordt de familie uit het vliegtuig gezet.

‘Verotte wereld!’

Op social media ontstaat flinke ophef om de video. ‘Een kind van 2… Waar praten we over! Verrotte wereld, lang leve de angst’, schrijft iemand. En een ander reageert: ‘Corona stijgt mensen beetje naar hun hoofd. Vraag me af wat erger is corona of de mensen die zo debiel doen’. En weer iemand vindt: ‘Dit is geen pandemie maar een f*cking dictatuur!’

Bekijk de beelden hieronder:

Lees ook: