Bizar nieuws voor een vrouw uit Eersel. Zij wordt bedreigd door boze Ajax en Nouri fans voor uitlatingen die op Facebook zijn geplaatst. Echter zijn deze niet door haar gedaan maar door een naamgenoot, zo meldt het AD.

Dwarsfluitlerares Joyce Saleming (42) is dus totaal onschuldig en nu wordt juist zij bedreigd voor iets wat zij niet heeft gedaan. Er verschenen ‘Fuck Nouri’ berichten en fanatieke fans zochten adres en telefoonnummer van ene Joyce om haar een lesje te leren. Ze werd gebeld met bedreigingen als ‘wij weten jou wel te vinden’ en ‘dit weekend is het Dominator, wij komen wel even langs’. Hieronder de reacties:

POLITIE EN REACTIES
Joyce (foto hierboven) wilde aangifte doen bij de politie. „Maar die hadden het druk en vroegen ons na het weekend terug te komen. Ze adviseerden ons om de telefoon niet meer aan te nemen, maar wel de nummers van de bellers te noteren. Mijn man heeft al die bellers een app gestuurd met de uitleg.”

Het gezin moest met twee kinderen doodsbang opgesloten in huis zitten „Je weet niet wat er kan gebeuren. Misschien komen ze wel langs met een groep van de harde kern Ajaxsupporters. We hebben voor de zekerheid onze auto weggezet. Aan de kinderen hebben we gevraagd of ze liever bij opa en oma wilden slapen. Maar die wilden graag bij ons thuis blijven.”

Hieronder een bericht van de familie en het echte bericht met de hatelijke boodschap voor Nouri en boze reacties:
 
Deze jongen had nog een mooie boodschap voor iedereen die haat aan het zaaien was rondom het drama over Nouri en roept op tot vriendelijkheid:

Bron: AD