Skip to main content

Nadat Drake zijn song ‘Wu-Tang Forever’ uitbracht in 2013 als een eerbetoon aan de Wu-Tang Clan hebben veel hip-hop fans negatief gereageerd, omdat de song verder weinig met de stijl of lyrics van de Wu te maken heeft behalve de titel.

Ghostface Killah gaf in een recent interview wel een fan te zijn van Drake. Hij zegt:

“Ik vind Drake briljant. Ik zie Drake niet als ‘één van de zoveel’ andere rappers  tegenwoordig, want ik denk dat hij een behoorlijke rijm kan spitten. Dus ik zet hem in een andere categorie.”

Veel mensen hebben een negatievere mening over hem, maar ik ben zelf een rapper, dus als ik iemand hoor die heel dope op de beat klinkt en daardoor een grote groep fans krijgt blijf ik ernaar luisteren.”

“Hij is een artiest die mijn aandacht heeft getrokken. Hij is gewoon heel erg goed zijn ding aan het doen. Er is niets slechts wat ik over hem kan zeggen eigenlijk.

Mooie woorden van Ghostface die een nieuwe talentenjacht in Canada gaat beginnen met als doel de nieuwe Drake te ontdekken. Hoofdprijs: 100.000 dollar en een platendeal.

Beluister hieronder het album ‘Sour Soul’ van Ghost en BADBADNOGOOD dat dinsdag verschijnt:

Leave a Reply