Skip to main content

Een volger van Gio is benieuwd hoeveel hij verdient per vlog en daar geeft de youtuber eerlijk antwoord op. Hij vertelt in zijn vlog hoeveel hij heeft verdiend met 2 vlogs in januari.

Dit bedrag verdiende Gio

In de vlog vertelt hij dat januari vaak de slechtste maand van het jaar is. Hij wil de vraag wel eerlijk beantwoorden en kijkt hoeveel hij verdiend heeft. Gio vertelt: “Als ik hier een video pak met 159.000 views. De echte reden dat er geen vlogs online kwamen dan verdien je op zo’n video € 739,00”. Hij vindt het nog best een netjes bedrag. Hij houdt het niet bij 1 video en vertelt ook hoeveel hij met een andere video heeft verdiend, die 90.000 views had. Op die video verdient hij een iets hoger bedrag van € 929,00. Hij vertelt: “Dus rond de € 800,00 per vlog, zoiets. Ik ben er altijd eerlijk dat weten jullie, want dankzij jullie kan ik dit doen”.

Veel gemende reacties op wat Gio verdient

Er wordt volop gereageerd op de video van Gio: “Het is heel fijn dat je eerlijk bent, over je inkomsten.” “De bedragen die je vermeld is je omzet, wat je daadwerkelijk verdiend per video komt daar niet bij in de buurt.” Er zijn ook mensen die kritisch zijn: “Alsof het mensen het interneert wat hij verdient, lekker voor jezelf houden joh” “Ik zou elke dag een vlog plaatsen I guess” “5600 per week dus” “Zeg je eerlijk dat is wel leip” en iemand anders schrijft: “Ongelofelijke droeftoeter, maar wel eerlijk, ‘ben er open over want door jullie kan ik dit doen’”.

Ging Gio vreemd met Lynn?

Onlangs kwam er meer naar buiten rondom de ontmoeting van Gio en Lynn. Ze zouden elkaar hebben ontmoet in Frankrijk terwijl Lynn op dat moment nog in een andere relatie zou zitten. Yvonne Coldeweijer meldde toen echter dat Lynn haar relatie op pauze zette voordat ze naar Frankrijk ging omdat ze wist Gio te gaan ontmoeten.  Er zijn volgers die niet helemaal begrijpen dat Gio eerst verdrietig was vanwege zijn breuk met Jade, maar daarna al snel gelukkig was met Lynn.

Bekijk hier de video van Gio

Bron: YouTube, Instagram, Rapnieuwstv