Skip to main content

Glennis Grace heeft een nieuwe vlam. Alleen laten bronnen van Juice Channel op Instagram, weten dat hij agressief en een actieve stalker zou zijn.

Mishandeling

De 43-jarige Glenda Batta, zoals de zangeres voluit heet, zat vast sinds zaterdag. De zangeres werd samen met haar 15-jarige zoon en een derde persoon, naar verluidt een vriend, gearresteerd na een geweldsincident in een supermarkt in de Westerstraat in Amsterdam. De drie worden verdacht van openlijke geweldpleging en mishandeling in vereniging en met voorbedachten rade, aldus een woordvoerder van de politie.

Nieuwe vlam

Sinds haar arrestatie afgelopen week vanwege haar betrokkenheid bij een gevecht in de supermarkt geruchten over een nieuwe liefde. Volgens Juice Channel zou dit gaan om de 27-jarige Dion Kars. Inmiddels blijkt dit ook echt te kloppen.

Hand in Hand

Dion deelde namelijk een foto, waarop duidelijk de hand van Glennis Grace te zien zijn. Haar handtattoos geven weg dat het hier om de zangeres gaat.

Ernstige geruchten

Veel mensen hebben verhaal over Dion gedaan bij Juice Channel. Hieruit wordt al gauw duidelijk dat Dion agressief zou doen tegen zijn vriendinnetjes en ze wanneer ze geen contact meer willen ‘plat’ zou stalken.

Bekijk de beelden hieronder:

Bronnen: Instagram – @juicechannel_

Leave a Reply