GTA 6 maker heeft slecht nieuws! “Development is een Hell!”

Volgens de geruchten die onlangs over GTA 6 verschenen kunnen we in deze of volgende maand een eerste aankondiging verwachten. Maar nu onthult een maker van het spel slecht nieuws.

GTA 6 maker onthult

Het gaat namelijk erg chaotisch en langzaam tijdens het maken van de game. De Franse YouTuber Rockstar Mag sprak de developer over GTA 6 en een aantal projecten van Rockstar. En het maken van de game blijkt een moeilijk proces.

Vertraging

De developer zegt “De development begon toen Dan Houser, de oprichter en voormalig directeur van Rockstar, het bedrijf verliet. Daardoor is flink wat vertraging opgelopen. De game had al in 2020 aangekondigd moeten worden”.

Chaos

Hij praat over een “Development Hell” waarbij het script al meerdere keren is veranderd en makers dus steeds opnieuw moesten beginnen. “Ze kunnen geen informatie bieden omdat het een gedoe is, en het enige wat ik je kan vertellen is dat ze de storyline sinds 2014 verschillende keren hebben gewijzigd.”

Verwacht wordt nog steeds dat de game ergens tussen 2022 en 2024 uit moet komen. Er komt naast de GTA Trilgogy remake een Red Dead Redemption 1 remake uit van de makers..

Bekijk hieronder de video van de maker en alle geruchten: