‘GTA 6 wordt over een paar weken aangekondigd!’ (Beelden)

Er zijn nieuwe GTA 6-geruchten die Grand Theft Auto-fans hoop gegeven hebben dat de game niet een miljoen jaar verwijderd is van release. Het laatste GTA 6-gerucht dat de ronde doet, beweert dat Rockstar Games zich voorbereidt om de game dit jaar of, meer specifiek, in november eindelijk te onthullen.

GTA 6 Release datum

Als Rockstar Games echt zal komen met de release zou dit betekenen dat GTA 6 waarschijnlijk in 2023 zal zijn, zoals bij elk van de laatste twee releases van Rockstar Games, Red Dead Redemption 2 en GTA 5, twee jaar gescheiden onthulling en loslaten. Het is duidelijk dat als dit gebeurt, het een meerderheid van Grand Theft Auto-fans zou verbazen die de hoop hebben opgegeven om de game binnenkort te zien.

Inhoud GTA 6

Helaas vermeldt het rapport niets anders dan het onthullingsvenster voor de game. Een Miami setting wordt genoemd, evenals orkanen en alligators. De eerste kan dynamisch weer aangeven, maar dit wordt niet gespecificeerd in het rapport zelf. Het rapport vermeldt ook dat de kaart drie keer groter zal zijn dan de kaart van GTA 5 en in de loop van de tijd zal evolueren, net zoals de kaart in Fortnite.

Korreltje zout

Als dit je bekend in de oren klinkt, komt dat omdat veel ervan op een of ander moment is geclaimd door verschillende geruchten, rapporten en lekken. Dit nieuwe gerucht komt op de weg van ThatsSoBold, een bron zonder staat van dienst als het gaat om Grand Theft Auto. Met andere woorden, neem de informatie met zoveel korrel zout als je kunt vasthouden.

Op het moment van publicatie heeft Rockstar Games nog niet gereageerd op dit gerucht. We verwachten niet dat dit zal veranderen, omdat ze nooit commentaar geven op geruchten. Als het dit patroon echter doorbreekt en commentaar geeft, zullen we het verhaal dienovereenkomstig bijwerken. Vergeet in de tussentijd niet om dit met een korreltje zout te nemen en onthoud dat anderen eerder hebben beweerd dat de game dit jaar niet zal worden onthuld.

Bekijk de beelden van een Vice City 4K mod hieronder:

Bronnen: Dexerto, YouTube. Beeld: Depositphotos