Skip to main content

Harrie vertelde vandaag aan Shownieuws hoe het afliep met de knappe handhaver die hij in zijn serie Harrie: van het Kamp naar de Ring probeerde te versieren. Hij zegt o.a. dat hij haar ontvolgde na wat foto’s uitgewisseld te hebben. Maar nu heeft de dame zelf haar verhaal gedaan! En haar verhaal blijkt net even anders te zijn..

De dame heet Melanie en blijkt gewoon een vriend te hebben. Dat heeft ze in de serie ook gezegd, maar dat stukje blijkt er uitgeknipt te zijn. Melanie meent: “Gelukkig is dit een en al bullshit en heb ik de screenshots. Harrie nodigde mij uit, belde mij de volgende dag via Insta dm. En ik nam niet op. Maar goed, alles om z’n ego hoog te houden. Ga zo door praatjesmaker.”

Zij vervolgt: “Ik vind het jammer dat Harrie, die mij via Insta dm nog vraagt : kom naar Villa Thalia, ik heb daar een boeking. En die mij dan de volgende dag belt via Insta dm, waarbij ik niet op nam, nu grote praatjes krijgt door te zeggen dat ik tot laat werkte en nog wel wilde komen.

Melanie over de foto’s: “Ik zou hem ook foto’s gestuurd hebben.. De enige foto die ik gestuurd heb, is de foto van Harrie en mij samen, en dat was nadat hij dat zelf had gevraagd. Ik snap dat Harrie niet gewend is om afgewezen te worden, maar hij is toch zo’n eerlijk persoon zoals die beweerd in aflevering 1 van Harrie terug de ring in. Nee, als Harrie een echte vent is, zegt hij dat dit onzin is. En zo niet, dan zal ik de screenshots op tafel gooien.”

Duidelijke taal dus, wat ons betreft.

Bekijk hieronder screenshots van het moment en enkele beelden uit de serie:

https://youtu.be/9TfEMzACnLA

Bekijk HIER de betreffende aflevering

Leave a Reply