Heftige nieuwe details Ali B roof “Mijn Zoon rende naar buiten”

Ali B

Een week na de overval op Ali B en zijn chauffeur heeft hij nieuwe details over de gebeurtenis gedeeld. Hij geeft aan dat zijn oudste zoon naar buiten rende na de beroving.

Zoon rende naar buiten

Ali B heeft op Instagram een geschreven aan zijn oudste zoon. Hij kwam naar buiten rennen toen de overvallers wegscheurde. “Ik was zo blij om hem te zien, dat hij mij liet inzien dat echte rijkdom niet in geld of sieraden zit. Het was de zoete overval van liefde die ik meeneem als herinnering deze avond”, aldus Ali over de overval “Je voelt een soort van machteloosheid. Ze komen wel gewoon voor je deur op een tijdstip dat je kinderen nog wakker zijn. Dan moet je wel gewetenloos zijn.”

Overval

Ali is ongeveer een week geleden voor zijn huis in Almere beroofd. Hij en zijn chauffeur zijn door meerdere daders overvallen en ook nog gedreigd met mogelijke vuurwapens.

Op Instagram benadrukt de artiest dat hij en zijn gezin gezond en ongedeerd zijn. “Mensen wilden wat hebben, ik heb dat gegeven. Het gaat goed, en ik hoop dat ze de daders pakken”, aldus Ali B. “Ik laat de politie zijn werk doen.”

Rolex

Hij laat Omroep Flevoland weten dat hij van zijn Rolex “klokje” is beroofd en geeft aan niet per se geschokt te zijn. “Je leest steeds vaker dat zulke dingen gebeuren”, aldus Ali B tegen de omroep. “Ergens had ik al in mijn hoofd: het kan een keer gebeuren.”

Bekijk hieronder de reactie van Ali B op het overval en beluister de Track voor zijn zoon:

Bron: shownieuws.nl