Skip to main content

Schrijfster Heleen van Royen heeft een pikante foto van zichzelf gedeeld. De foto is geïnspireerd op de virale fotoshoot van de vriendin van Ye West. De vrouw van Ye ging viraal nadat Ye een aantal pikante foto’s van haar deelde.

Heleen van Royen spicy foto

Ze heeft de pikante foto op haar Instagram-story gedeeld. Het is volgens Shownieuws deskundige Anouk Smulders een trend: “Kennen jullie de no pants trend? Dat je je dus leuk aankleed en maar je hebt alleen de broek niet aan. Je ziet het ook voorbij komen de bij de Kardashians en Jenners”. Het is een namaak foto van de fotoshoot van Ye West. Zeheeft gereageerd op de commotie bij Shownieuws: “Je mag deze foto zien als een ode aan de artiest Kanye West. Wiens genialiteit en gestoordheid zo dicht bij elkaar liggen dat je nooit weet waar het ene begint en waar het andere ophoudt”. Het is volgens Anouk duidelijk waar het op de foto Heleen ophoudt: “Het is duidelijk waar het bij haar op de foto ophoudt”.

Heleen van Royen uit de kleren

Ze ijkt zich niet te schamen voor haar lichaam. Ze deelt namelijk vaker pikante foto’s op haar sociale media. Afgelopen jaar deelde ze op Valentijnsdag een heel pikant setje aan en dat zorgde toen ook voor de nodige commotie.

Bekijk hier de beelden

Bron: Instagram, VKmag