Zin in een weekendje weg met je vrienden, maar mag het niet te duur zijn of kunnen jullie het niet eens worden over de bestemming? Ben je op zoek naar een origineel cadeau voor Sinterklaas of Kerst? Dan biedt HEMA uitkomst! Het warenhuis biedt sinds kort de HEMA verrassingsreis aan naar één van de 100 bestemmingen aan, waarbij je hele stedentrip voor  90 euro per persoon geregeld is!

De HEMA verrassingsreis

Voor die 9 tientjes krijg je een retourvlucht voor 2 tot 10 personen naar een bestemming in Europa, 2 nachten in een 3-sterrenhotel en 10 kilo handbagage per persoon.  Dit scheelt je dus urenlange discussies over welke bestemming jullie moeten kiezen. Laat je lekker verrassen!

Klik hier voor de top 10 bestemmingen van de verrassingsreis!

hema verrassingsreis

HEMA verrassingsreis

Voorwaarden

Op de HEMA website staat te lezen: Een 3-daagse stedentrip naar een stad in Europa inclusief vlucht en hotel, nu voor maar 90.- per persoon. Waar de reis naar toe gaat? Dat blijft nog even een verrassing! Maar je kunt er vanuit gaan dat het een bijzondere stad binnen Europa is. Gelukkig zit je niet te lang in spanning. Een week na je reservering wordt je bestemming bekend gemaakt.

– een reisgezelschap dient uit minimaal 2 en maximaal 10 personen te bestaan
– de verzilverperiode loopt van 19 november 2018 t/m 31 januari 2019 (minimaal 21 dagen voor vertrek)
– de vertrekperiode voor deze actie loopt van 10 december 2018 t/m 30 maart 2019
– bij vertrek op donderdag, vrijdag en zaterdag is een toeslag van 30.- euro p.p. van toepassing
– de heenvlucht vindt altijd plaats op reisdag 1 en de terugvlucht op reisdag 3. De heenvlucht kan op ieder moment van de dag vertrekken. De terugvlucht vertrekt altijd na 08.30 uur in de ochtend. Verrassingstickets.nl zal ervoor zorgen dat de vertrektijd van de terugreis nooit meer dan 4 uur negatief afwijkt van de heenreis