Het is te makkelijk om te beweren dat Dré Hazes zijn succes helemaal aan zijn vader te danken heeft. Behalve een goede zanger blijkt hij namelijk een uitstekende zakenman te zijn. Bekendeburen zocht uit hoe rijk Drétje inmiddels is.

In 2015 liet Hazes twee bedrijven inschrijven bij de Kamer van Koophandel, namelijk AGJ Produkties B.V. en Twentythree Holding B.V. AGJ Produkties is een producent van mediaprogramma’s, uitenenlopend van films tot tv-programma’s. Twentythree Holding een financiële instelling is.

Waar het totale vermogen van de twee bedrijven slechts twee ton was, was het in 2017 al gestegen naar een totaal van 1,8 miljoen. In twee jaar wist Dré het vermogen dus al bijna te vertienvoudigen! Niet zo gek dus dat hij zijn caravan in Rotterdam inruilde voor een luxe villa in Berkel en Rodenrijs van 1.075.000 euro, die hij volledig uit eigen zak aftikte.

Bovendien bezit Hazes nog een huis naast dat van zijn moeder in Vinkeveen, welke hij in 2015 voor 300.000 euro kocht, eveneens zonder hypotheek. Tel daar bij op dat hij 12.500 euro vraagt voor een optreden van een half uurtje en je weet dat hij nu al met pensioen zou kunnen.

Neem een kijkje binnen in het huis van Dré Hazes: