Illegale parkeerders Roermond ingesloten met container! Internet gaat los!

De heren van Jos Menten Metaalrecycling in Roermond waren zó klaar met illegale parkeerders, dat ze zelf besloten in te grijpen. Niet door waarschuwende briefjes op te hangen, maar door de parkeerders in te sluiten met een container. En dat levert veel positieve reacties op.

Op bedrijventerrein Willem-Alexander naast Designer Outlet Roermond wordt – tot ergernis van verschillende ondernemers – heel vaak illegaal geparkeerd. Jos Menten Metaalrecycling zag afgelopen zondag dat zijn terrein weer vol stond met illegale parkeerders en had er schoon genoeg van.

Twee grote containers

Het bedrijf besloot om twee grote containers voor de in- en uitgang te plaatsen en zo de illegale parkeerders in te sluiten. Foto’s van de hilarische actie gingen binnen no time internet over. Op de beelden onderaan dit artikel, zie je hoe de illegale parkeerders radeloos bij hun auto’s staan.

‘Ik vind deze actie geweldig!’

Veel van de auto’s komen uit Duitsland en daar had social meda wel het één en ander over te zeggen. ‘In eigen land mogen ze niet winkelen en dan komen ze naar ons toe. Ik vind deze actie geweldig’, schrijft iemand. En een ander reageert: ‘Grens open of dicht. Het feit is dat ze op een privéterrein staan. Echt een goede actie.’ En nog iemand vindt: ‘De heren van Menten verdienen een lintje!’

Bekijk foto’s van de actie hieronder:

Bron: 1Limburg

Lees ook: