Tegenwoordig gebruiken veel mensen extra hulpmiddelen om er goed uit te zien. Van botox tot anabolen, anno 2017 kan alles. Kirill Tereshin, een 21-jarige jongen uit Rusland, schoot hier wel erg ver in door. Om eruit te zien als Popeye begon deze jongen met het injecteren van synthol olie.

Synthol olie wordt gebruikt om er gespierder uit te zien. Let wel, het maakt je spieren zelf dus niet groter. Het schijnt zelfs spiermassa af te breken. Daarnaast wordt je ook echt niet vrolijk van de bijwerkingen. Onderhuidse bloedingen, cysten, afstervende spieren, zenuwschade, allemaal klachten bij het gebruik van Synthol olie.

Maar dat weerhield Kirill er niet van deze olie te gaan gebruiken. Zijn doel is namelijk om het record van grootste biceps te breken. In slechts 10 dagen waren zijn biceps met meer dan 25 cm gegroeid! Nu zijn zijn biceps zelfs meer dan 60 cm groot!

Maar dat Synthol olie erg gevaarlijk is heeft Kirill nu zelf ook van dichtbij meegemaakt. Hij zegt: “Om zulke grote biceps te krijgen moet ik liters olie injecteren. Na het gebruik werd ik erg ziek. Ik had 40 graden koorts, kon alleen op bed liggen en ik dacht dat ik dood ging.”

Nadat hij eindelijk opgeknapt was, liet Kirill het er niet bij. Hij nam een verschrikkelijk groot risico door zichzelf te injecteren met een eigen gemaakt goedje. Het goedje bestond uit onder andere olijf olie, benzyl alcohol en lidocaïne, wat verbonden wordt met zoutzuur. Je kunt je waarschijnlijk wel indenken hoe slecht dit voor je lichaam is.

Dat is er bij Kirill dan ook vanaf te zien. Na het injecteren van zijn eigen gemaakte middeltje zijn er nieuwe foto’s van hem opgedoken. Zijn armen zijn zorgwekkend rood. Hoe goed het voor Kirill zijn zelfvertrouwen ook is geweest deze middelen te gaan gebruiken, het is ontzettend gevaarlijk voor zijn gezondheid. En zeg nou zelf, zijn dit echt body goals?