De Iraanse hulk gaat vechten, het zal zijn MMA-debuut zijn tegen de ‘engste man op aarde Martyn Ford.’ De Iraanse Hulk heet Sajed Gharabi en hij weegt 180 kilogram. In 2016 wilde hij zich melden bij het Iraanse leger om te vechten tegen IS. Het gevecht zal plaatsvinden in 2019.

In Iran is Gharabi een superheld, hij in het internet heel erg bekend. Hij heeft ruim 440.000 volgers op Instagram. Hij is niet de langste met zijn 1.88 meter, maar dat compenseert hij met zijn imposante figuur. Hij wordt de Iraanse hulk genoemd, maar zelf wil hij liever ‘Perzische Hercules’ genoemd worden. Hij ziet er heel erg intimiderend uit, maar hij wordt zelf omschreven als ‘vriendelijke reus met een groot hart’. Hij bezoekt regelmatig kinderziekenhuizen in zijn thuisland.

Gharabi is geen MMA-vechter, maar hij heeft wel ervaring als bodybuilder en worstelaar. Hij zal vechten tegen Martyn Ford, hij is bekend als ‘Thanos’’ , de slechterik in de film Avengers: Infinity War. Hij is 2.03 meter en wordt ook wel de ‘Engste man op Aarde’ genoemd. Ford heeft er zin in, ‘Ik ben altijd competitief geweest en hou van uitdagingen’. Het is niet duidelijk wanneer dit gevecht zal plaatsvinden.

Hieronder wordt alles duidelijk uitgelegd, check het: