Top-Schaatsster en Olympisch kampioene Irene Schouten is uit de kleren gegaan voor FHM voor een super hot fotoshoot in lingerie. De 26-jarige vertelt o.a. dat ze het wat ongemakkelijk vond.

“In het begin vond ik het nog wel een beetje ongemakkelijk, maar ik werd heel snel op mijn gemak gesteld. Ik vond het heel fijn samenwerken met de fotograaf. Zij vertelde me duidelijk welke poses ik moest aannemen en daar zijn deze foto’s uit voortgekomen. Ik ben zelf heel blij met het resultaat. Ik vind foto’s in normale kleding soms al ongemakkelijk, laat staan in lingerie. Maar na de tweede foto heb je het niet eigenlijk eens meer door.’’

Irene is vooral benieuwd naar de reacties: “Ik zal vast ook wel negatieve reacties krijgen, maar ik sta volledig achter de fotoshoot. Het is ook weer eens wat anders dan in mijn schaatspak. Een andere reden waarom ik het heb gedaan, is omdat schaatsen door de buitenwereld een beetje wordt gezien als een saaie, boerensport. Ik wil hiermee laten zien dat dit ten onrechte is en dat we geen boeren trutjes zijn.”

Bekijk de beelden hieronder: