Italiaanse EK-winnaar betrapt met XTC op in club? (Beelden)

Italië heeft onlangs het EK gewonnen en veel van de spelers zijn dan ook aan het feesten. Zo ook Frederico Chiesa. In een filmpje dat rondgaat op social media, lijkt het alsof de Italiaanse speler drugs gebruikt heeft. Aan de reacties is te zien dat mensen sterk het vermoeden hebben dat Chiesa hevig onder invloed was.

Italiaanse speler betrapt?

Het is in de sportwereld natuurlijk not done om drugs te gebruiken, ook niet in je vrije tijd. Mocht er dus bewezen worden dat de Italiaanse speler drugs heeft gebruikt, dan zou dat veel invloed op zijn carrière kunnen hebben. En dat terwijl het net zo goed ging in zijn carrière. Voetbalclub Chelsea liet onlangs zelfs weten 100 miljoen euro over te hebben voor de jonge sterspeler.

XTC of MDMA?

In de video die nu echter rondgaat, lijkt Frederico Chiesa niet zo fit als we hem de afgelopen tijd hebben gezien. De voetballer is op een feestje in een club. Zijn pupillen zien er heel groot uit, wat een symptoom kan zijn van MDMA of XTC gebruik. Ook is te zien dat Frederico Chiesa zijn hoofd omlaag probeert te houden, zodat zijn gezicht niet gezien kan worden.

Bekijk de video hieronder en oordeel zelf:

Bron: Youtube, Instagram Beeld: Youtube