Italiaanse sportverslaggever maakt kijkers van sportjournaal helemaal gek! (beelden)

Italië heeft op de valreep de EK-finale kunnen winnen. Maar voetbal blijkt niet het enige valk waarin het land lijkt te winnen dit jaar. De kijkers van het sportjournaal dit jaar werden namelijk opslag verliefd op de sportverslaggever van dit jaar.

Italiaanse sportverslaggever

Italiaanse kijkers van het sportjournaal hebben hun ogen dit EK uit gekeken. De knappe Floriana Messina presenteerde namelijk de sportwedstrijden op de Italiaanse tv. Zo liet de 31-jarige sportpresentatrice bij elke uitzending weer opnieuw de kijkcijfers omhoog schieten. En haar nieuwe fans wisten haar vrij snel te vinden op Instagram, zo heeft ze in een korte tijd meer dan 651 duizend volgers verzameld.

Kleine carrièreswitch

Floriana begon haar carriere niet als sport presentatrice, maar deed mee aan het reality programma “Grande Fratello”, de Italiaanse versie van Big Brother.

Het is inmiddels bijna 10 jaar geleden dat ze aan dat programma heeft meegedaan. Destijds was ze 22 jaar oud en nog een rechtenstudente. Blijkbaar heeft ze een kleine carrièreswitch gemaakt. ondergaan.

Bekijk de beelden van de prachtige Floriana Messina hieronder:

Bronnen: Man-man, Instagram