Tongende Jaap shockeert kijkers én zijn date in Lang Leve de Liefde (video)

Er is een nieuw seizoen van Lang Leve De Liefde begonnen en deze wordt afgetrapt met een echte binnenkomer. De 63-jarige Volendamse Jaap weet namelijk LLDL-kijkers en zijn date volledig te shockeren.

De Volendamse Jaap

Het nieuwe seizoen van Lang Leve de Liefde is afgetrapt met een héle sterke binnenkomer. Namelijk met de 63-jarige Jaap, die in zijn intro al goed laat zien hoe sensueel hij is: “Als ik verliefd ben, ben ik romantisch. Ik vind het ook gezellig met een kaarsje aan op de tafel en een arm op je been. Een kusje en knuffeltje. Het moet een lieve en spontane vrouw wezen. Het maakt niet uit of ze dan gezet of mager is.”

Tongende Jaap pakt zijn date in

Jaap’s 61-jarige date, Tineke, weet niet wat haar overkomt wanneer Jaap haar helemaal besluit in te pakken met zijn gladde praatjes. Zo zijn de twee dan ook in een mum van tijd aan het zoenen op de bank en besluit Jaap zelfs een stap verder te gaan en Tineke te ‘tongen’. Wanneer de avond aanbreekt lijkt Jaap steeds meer terug te krabbelen van zijn inmiddels erg romantische date met Tineke. Na nog wat meer gesproken, gezoend en gebeld te hebben met Tineke’s zoon gaat hij dan ook om 19.30 uur al naar bed: “Ik ga denk ik al naar bed. Ja, ik ga naar bed.”

De rest van de avond brengt Tineke alleen door. “Hij gaat al slapen”, appt ze aan haar zoon. Hij: “Huh nu al? Vanmiddag gaven jullie elkaar nog een kus.”

Tineke daarna: “Nu zit ik hier alleen.” Zoon: “Waarom ging die slapen dan?” Zij: “Moe.”

Shockeert LLDL-kijkers

Niet alleen Tineke, maar ook de kijkers van Lang Leve de Liefde waren erg geshockeerd van het gedrag van Jaap. Zo schreven een aantal LLDL-kijkers: “Onsmakelijk!”, “Gadver gelijk die tong in d’r strot,” Maar ook de switch in Jaap’s gedrag stond velen kijkers niet aan: “Zo lullig om haar alleen op te laten blijven na die zoen.”

Bekijk de beelden hieronder:

Bronnen: Facebook – SBS6 Lang Leve de Liefde