Jada Pinkett Smith deelt enkele vertrouwelijke details over haar seksuele verleden aan haar dochter.

De actrice richtte zich op seks voor de nieuwste aflevering van haar Facebook Watch-programma Red Table Talk, naast haar moeder Adrienne Banfield-Jones, 64, en haar 17-jarige dochter Willow.

“Ik denk dat ik op jouw leeftijd mezelf multiples heb gegeven”, vertelde Pinkett Smith tijdens het programma aan Willow en de vriend van haar dochter Telana Lynum. “Meerdere orgasmes. Ik had er op een bepaald moment echt zin in. Alleen omdat ik in een verkenningsstaat was en ik me onthield van mannen. ‘

Zelfonderzoek

Jada Pinkett Smith gaf zelfs toe dat ze zich misschien had laten meeslepen door haar zelfonderzoek.

“Ik denk eigenlijk dat ik er ook een soort van verslaving mee heb meegemaakt. En toen zei ik op een dag: ‘Genoeg. Je hebt vijf orgasmes per dag, ‘”onthulde ze.

Tijdens de aflevering gaf haar moeder toe dat ze negatieve vroege ervaringen met seks had vanwege haar conservatieve opvoeding. Pinkett Smith heeft ook onthuld dat ze “er anders in is gekomen” dankzij haar grootmoeder.

“Mijn grootmoeder leerde me over zelfgenoegzaamheid omdat ze wilde dat ik wist dat dat plezier van mij was,” zei de Girls Trip-ster, 46. ‘Ze wilde niet dat ik in handen viel van een man, en als hij me genoegen gaf, om te denken dat hij het was. En ze heeft me om negen uur geleerd! ‘

Bekijk hieronder voor het volledige filmpje:

Sex Talk! Personal Stories From Three Generations

✨new episode✨ // < SEX >

Publiée par Willow Smith sur lundi 11 juin 2018