Skip to main content

Jade Anna reageert in een Q&A video op de relatie tussen Gio en Lynn. Ze vertelt dat ze haar liefdesleven niet meer zo snel openbaar wil maken en vooral niet zo snel. Over Gio zegt ze: “Als hij het snel openbaar wil maken dat is dat aan hem.”

Jade Anna over Gio en Lynn

In de video beantwoord ze verschillende vragen, maar het merendeel van de vragen gaan over Gio en Lynn: “Ik krijg heel veel de vraag, wat ik ervan vindt dat hij openbaar aan het daten is”. Ze vindt dat iedereen zijn eigen ding mag doen: “Ieder zo zijn ding. Ik heb er zelf voor gekozen om mijn liefdesleven gewoon lekker voor mezelf te houden.” Ze begrijpt Gio wel omdat hij elke dag volgt: “Als hij ervoor kiest vanwege zijn werk om dat wel te doen dan is dat aan hem. We staan er gewoon beide anders in”.

Jade heeft nauwelijks contact met Gio

Ze vertelt dat ze elkaar bijna niet meer spreken: “We spreken elkaar beide niet meer. Alleen het is wel gewoon goed. Als er wat is dan kan ik hem altijd appen. We hebben gewoon besloten na de vorige keer dat het gewoon niet verstandig is om veel contact te houden als dat we toen hadden”. Ze vertelt dat mensen vaak contact willen houden als het uit is, daarop zegt Jade: “Ik geloof dat dat kan maar je doet daarvoor eerst echt uit elkaar zijn gegaan. Als ik mijn spullen wil ophalen dan kan ik hem gewoon een appje sturen. Of als ik iets grappigs tegenkomen, bijvoorbeeld een meme over onze relatie dan stuur ik dat  naar hem”.

Bekijk de video vanaf minuut 10:50

Bron: Instagram, Youtube,