Skip to main content

Jaimie Vaes is weer in het nieuws nadat een foto werd gedeeld van verhuizers die aan het werk zijn voor de deur van het huis van Jaimie en Kleine. De twee woonden samen met hun zoontje in Amsterdam, maar het gerucht is en het lijkt erop dat Jaimie vertrekt. Zoals ondertussen algemeen bekend is, zit Jorik momenteel in de gevangenis.

Jaimie Vaes

Vorige zomer gingen geruchten rond over de mishandeling, nadat mensen dit gezien zouden hebben tijdens hun vakantie op Ibiza. Jaimie is fulltime-moeder en voornamelijk bekend vanwege haar relatie met Kleine. Van een vermeende mishandeling van Jaimie tijdens hun vakantie waren geen beelden. Kleine en Jaimie kwamen na alle rumoer naar buiten met een video waarin ze verzekerden dat er niets ernstigs aan de hand was.

Mishandeling

Echter was er afgelopen maand wel beeld. Op een schokkende video van een beveiligingscamera is te zien hoe de rapper zijn aanstaande aan haar haren uit de auto sleurt en met haar hoofd tussen het portier klemt. De video riep ontzettende walging en afschuw op in het hele land. Grote partijen als TopNotch en Sony Music zetten de samenwerking met Lil Kleine stop. In eerste instantie lieten ze hem op borg vrij in afwachting van de uitspraak, maar het OM ging in beroep.

Gaat Jaimie Vaes verhuizen?

Het verlaten van een onveilige relatie lijkt misschien simpel, maar dat is alle behalve waar. Dit is opnieuw te zien bij Jaimie. Je zou zeggen dat ze meer dan genoeg middelen en steun heeft om een gevaarlijke en ongezonde situatie achter zich te laten. Toch is het ook voor haar, juist ook vanwege de publieke aandacht en natuurlijk haar zoontje, ontzettend moeilijk. Ze lijkt nu de keuze te hebben gemaakt, gegeven de verhuizers die voor haar deur staan. We weten niet zeker wat de verhuizers er doen en of ze op eigen initiatief weggaat of niet.

Bekijk de foto hieronder:

Het verhaal over de arrestatie:

Jaimie tijdens een interview:

Bron: Youtube, Instagram

Beeld: Youtube, Instagram

Leave a Reply