Jamal Ben Saddik reageert op uithaal Rico! “Doet me niks! Ik ga hem anders aanpakken!”

Jamal Ben Saddik heeft ook een interview gegeven in aanloop naar de wedstrijd tegen Rico. Hij heeft zijn mening gegeven over de uithaal van Rico en meer.

Rico noemde Jamal o.a. een slecht persoon na een vraag over eerdere incidenten met hem. O..a.a het spuug incident kwam ter sprake.

Jamal Ben Saddik reageert

Jamal over de Overeem blessure tegenover AD: ,,Ik vind het heel vervelend voor Overeem, ik heb hetzelfde meegemaak. Maar toen ik werd gevraagd om in te vallen heb ik gelijk ‘ja’ gezegd. Natuurlijk wil je die wedstrijd. Het wordt mij een week van tevoren in mijn handen gegeven. Geweldig!”

Uithaal Rico

Jamal over geen vrienden zijn met Rico na o.a. spuug incident ,,Ik hou me niet bezig met wat er rondom de ring speelt, ik focus me op de wedstrijd zelf. Wat Rico zegt doet me echt niks. En wat ik in het verleden heb gedaan was een momentopname. Je moet eigenlijk een voorbeeld zijn voor jongeren, voor heel de wereld.”

Jamal zegt klaar te zijn voor de wedstrijd en belooft vuurwerk. Hij zegt dat hij dit gevecht anders gaan aanpakken dan het vorige.

Bekijk Hieronder zijn reactie:

Hieronder zijn coach Mike Passenier die ook reageert:

Bron: AD, Rijnmond Youtube