Jasper Lijfering woest op Wilfred Genee na keiharde kritiek! Ophef ontstaat! (Beelden)

Jasper Lijfering is woest op Wilfred Genee. De ‘horlogepatser’ werd kwaad na kritiek van de radio-dj op zijn Videoland documentaire en opmerkingen over collega Beau van Erven Dorens. Tijdens een radio interview met beide heren, liep de spanning hoog op.

Jasper Lijfering van Amsterdam Vintage Watches en zijn team, worden door veel mensen omschreven als ‘brallerige Rolex-patsers‘. Niet per se omdat ze onbetaalbare klokjes verkopen aan artiesten als Lil Kleine en Ellen DeGeneres, maar vooral door hun ‘patserige gedrag’.

Veel kritiek

Aanleiding van alle ophef is een documentaire op Videoland, die een inkijkje in Jasper’s wereld geeft. Eerder was te zien hoe Jasper en zijn maten naar het buitenland reisde om klokjes te verkopen en dat schoot bij veel kijkers in het verkeerde keelgat. Ook uitspraken als ‘Als mijn zoons eerste woord niet Rolex is, dan onterf ik hem’, zorgde voor veel kritiek.

‘Waar zit ik naar te kijken?’

Als Jasper te gast is bij BNR radio, loopt de spanning hoog op. DJ Wilfred heeft de docu gezien en ook hij heeft harde kritiek. ‘Ik heb een halfuur gedacht: waar zit ik in hemelsnaam naar te kijken? Drie van die patsers in een driedelig pak met grote sigaren en klokjes van 30.000 euro. Ze zitten in een wereld waarin mensen alleen maar met zichzelf bezig zijn’, zei hij eerder. Ook had hij het idee dat Beau van Erven, waar Jasper eerder aan tafel zat, de horlogeverkoper spaarde omdat hij zijn collega is.

Jasper verdedigt Beau

En die opmerkingen maakte Jasper woest. ‘Ik denk dat Beau gewoon een volwassen man is en dat zijn mening niet te koop is en als zijn mening bijgesteld is naarmate hij die documentaire heeft gekeken, dan is dat zo. Dat hoef je dan niet in twijfel te trekken. Peter deed ook uitspraken op basis van dertig minuten beeldmateriaal en bij jou had ik hetzelfde idee’, sneert hij. En zo gaat het nog wel even door….

Bekijk het uit de hand gelopen interview hieronder:

Bron: YouTube, mediacourant

Lees ook: