Skip to main content

Jeroen Rietbergen vertrok na de controverse rondom The Voice of Holland, voor anderhalve maand naar Amerika voor de behandeling van zijn vermeende seksverslaving. Gister werd hij gespot op een vliegveld in New Jersey. Keert hij terug naar huis? En hoe zit het tussen hem en Linda (de Mol)?

Jeroen Rietbergen

Als Tim Hofman op Instagram aankondigt dat de volgende aflevering van zijn programma Boos over seksueel overschrijdend gedrag bij The Voice of Holland zal gaan, stapt Rietbergen direct naar voren om zijn schuld te bekennen. Nog voordat de aflevering van het programma uitkwam, gaf hij toe schuldig te zijn aan seksueel misbruik. Jeroen Rietbergen was bandleider bij de talentenjacht en grote speler in medialand. Zijn bekende (ex-)partner Linda de Mol zette hem na de bekentenis uit huis. Kort daarna vertrok hij naar Amerika.

Op de Instagram story van juicekanaal Fawry Not Sawry is te zien dat Rietbergen op een vliegveld in New Jersey is. Het lijkt erop dat zijn behandeling erop zit en hij terug zal keren naar Nederland.

Niet welkom

Johnny de Mol, familie van ex Linda de Mol, laat vandaag in zijn podcast weten dat Rietbergen niet meer welkom is bij de familie. Volgens hem schaamt Linda zich kapot. Linda koos ervoor alleen via haar eigen platform LINDA te delen hoe het met haar gaat na de afschuwelijke verhalen uit de Boos aflevering.

Neefje Johnny de Mol zegt echter wel dat hij het goed vindt dat Jeroen hulp heeft gezocht. “Gezond is het natuurlijk niet (de vermeende seksverslaving). Daar moet je gewoon echt hulp voor zoeken, wat nu ook gebeurt. Er is nu heel veel kapotgemaakt.”, aldus Johnny.

Ook een slachtoffer

Daarnaast heeft Johnny het is zijn podcast over Linda’s eventuele terugkeer naar televisie. “Linda is sterk. Die komt echt wel sterk terug, maar ook zij is gewoon een slachtoffer. Er gebeurde iets in haar leven. Ze raakte haar man kwijt, kreeg half Nederland op haar dak, men wantrouwde haar en ze moest zich verantwoorden. Maar ze is heel sterk, dus ze komt er wel.”, zei hij hierover. We hopen dat het goed gaat met Linda.

Bekijk hieronder de beelden:

jeroen rietbergen
jeroen rietbergen

De aflevering van Boos:

Hoe Linda reageerde:

Jeroen op het vijftigste verjaardagsfeest van Linda:

jeroen rietbergen

Bron: YouTube, Instagram, FawryNotSawry

Leave a Reply