Kees de Koning en Jiggy Djé hebben bekend gemaakt dat er een nieuwe directeur is bij Top Notch. De heren hebben het nieuws bevestigd.

Jiggy wordt de nieuwe algemeen directeur van Top Notch, maar blijft dat ook van Noah’s Ark, zijn eigen label. Kees de Koning blijft de CEO van Nederland’s grootste hiphop label. Zo meldt 3voor12.

Kees zegt o.a. “We hebben een krankzinnig marktaandeel, we hebben de meeste streams, dan moet je overal de beste in zijn. Zo goed als je artiestenroster is, zo goed moeten ook de mensen achter de schermen zijn.”

“In de afgelopen vier jaar zijn we hier van vijf naar dertig man personeel gegaan’, zegt de Koning. ‘Ik vond dat best wel pittig. Ik had het romantische idee dat anarchisme een kans moest hebben in het bedrijfsleven, maar dat werkt dus niet. Ik begon dit bedrijf om vrij te zijn en geen verantwoordelijkheid af te hoeven leggen, maar nu ben ik toch verantwoordelijk voor dertig mensen. Daar had ik helemaal niet voor getekend.”

Jiggy Djé over de plannen: ‘Het is niet dat we fuseren, hè? Noah’s Ark en Top Notch houden eigen teams en hun eigen identiteit. De perceptie is dat Noah’s Ark meer boetiek is. In het nieuwe kantoor gaan we muziekstudio’s bouwen, daar hebben we het al jáááááren over. Dat biedt allerlei nieuwe mogelijkheden. Er wordt ook een videostudio gebouwd en een creatieve afdeling, dat is er echt eentje uit Kees zijn koker.’

Betekent dat dat Jiggy Dje nu hélemaal gaat stoppen als rapper? Hieronder vertelt hij waarom hij geen muziek meer wilde maken: