Skip to main content

Johnny de Mol betuigt in een interview dat hij wel meeleeft met de kandidaten. Hij zal in zijn talkshow HLF8 het hebben over de gebeurtenissen zond The Voice of Holland. Volgens hem is het nogal dubbel, omdat zijn familie erbij betrokken is.

Johnny leeft mee

„Het is absoluut een dubbel gevoel omdat er ontzettend veel speelt. En dat is natuurlijk voor heel veel partijen heel vervelend met name de kandidaten die hier te maken mee hebben gehad. Dat wens je niemand toe”, zei De Mol. „En aan de andere kant is er natuurlijk ook emotie bij de familie. Dus het is heel dubbel.”

Volgens de Mol is het belangrijk om niet te vroeg te oordelen en het onderzoek rustige af te wachten. „We moeten even rustig afwachten denk ik. Er is al heel veel shit geweest. Het is nogmaals voor degenen die dit hebben moeten doorstaan, de kandidaten, vreselijk. Kan niet door de beugel, punt uit.”

Johnny geeft verder ook aan dat hij ook contact heeft met zijn vader John de Mol en dat zij het ook in zijn show aan de orde zal komen. „We zijn een talkshow, we moeten het erover hebben. Tegelijk moet je wel uitkijken dat je geen mensen neerzet die zeggen: ’Dat komt uit die hoek, dat komt uit die koker’.

’Objectief’

Koen Hansen stelde de vraag of de commentatoren bij Shownieuws een kant kiezen of als er sprake is van victim shaming. Johnny reageerde met: „Die programma’s als Boulevard horen onafhankelijk te moeten kunnen opereren. Dus als daar dingen gezegd werden bij RTL toen ik daar nog zat, er werd iets gezegd die je niet leuk vindt, het is dan niet de bedoeling dat RTL dan Boulevard gaat bellen. Die moeten wel onafhankelijk kunnen opereren.” Om er aan toe te voegen: „Maar het is ook logisch, ik ben natuurlijk ook niet objectief.”

Privé nieuwsbrief

Bron: Youtube telegraaf

Leave a Reply