Heb jij altijd wel iets nieuws te melden? Ben jij een enthousiaste schrijver/filmer/fotograaf/presentator met passie voor de urban cultuur? Heb jij leuke en creatieve ideeën voor AXED? Dan is dit echt iets voor jou!

Wij zijn altijd op zoek naar talent dat een bijdrage wil leveren aan AXED. Wij zijn op zoek naar schrijvers, fotografen en videotalenten die op vrijwillige basis hun stem willen laten horen op AXED. Wat wij aanbieden is een sterk groeiend platform waarbij je jezelf kunt profileren en ontwikkelen en toegang kunt krijgen tot diverse events, zoals concerten, festivals en unieke luistersessies.

Als AXED strijder krijg je alle vrijheid om je creatieve skills te ontwikkelen en je eigen stem te laten horen op het platform. Daarnaast kun je je netwerk verder uitbreiden door in contact te komen met andere like minded people, influentials en grote artiesten in de scene.

Wil je graag ons team versterken of heb je een dope idee voor AXED? Vul dan nu het onderstaande contactformulier in of mail ons via [email protected]

[contact-form-7 id=”13264″ title=”Contactformulier 1_copy”]

Geef een antwoord