Jongen vraagt meisje haar Instagram, blijkt Rihanna vermomd te zijn! (Video)

Een jongen ontmoette vorige week Rihanna die incognito aanwezig was op de Asian protest tegen haat voor Aziatische mensen. Maar dat hij Rihanna tegen het lijf zou lopen, is het laatste wat hij had verwacht.

Stop Asian Hate Rally

Vorige week was er in New York een protest voor haat tegen de Aziatische mensen. Sinds corona de wereld heeft veroverd is de haat naar de gemeenschap enorm toegenomen. In de ‘Stop Asian Hate’ rally liep niemand minder dan superster Rihanna mee. De zangeres was helemaal onherkenbaar. Ze droeg oversized kleding, had een grote, zwarte mondkap, pet én grote zonnebril op om zo incognito mogelijk te blijven.

Jongen vraagt Instagram aan Rihanna

In de beelden zie je dat Rihanna zich helemaal uitleeft en het ontzettend naar haar zin heeft op de rally. Dat is niet ongezien gebleven. Ondanks ze onherkenbaar was, viel haar uitbundige karakter en stijl toch in de smaak. Zo stapte een jongen op Rihanna af om haar Instagram te vragen. De jongen geloofde zijn ogen niet toen de superster ‘balgalriri’ in typte. “Is this real? Is this you”? Wij zouden onze ogen ook niet geloven moesten we perongeluk Rihanna aanspreken!

Bekijk de hilarische video hieronder.

Bron: YouTube