Jonna Fraser en Frenna in persoonlijk interview! ‘’Ik ben al een paar keer gecanceld’’

Jonna Fraser en Frenna

Jonna Fraser en Frenna hebben dit keer de eer gehad om op de nieuwe cover van Complex NL te staan. Onlangs is het nieuwe album Championship van de twee uitgekomen. In een persoonlijk interview vertellen de mannen over het leven als artiest, en het nieuwe album.

Nieuw album

Van hitnummers uit als “My Love” en ‘Ik kom bij je’ tot een gezamelijk album. Jonna Fraser en Frenna vertellen in een persoonlijk interview, hoe het album tot stand is gekomen. Zo vertelt Frenna dat de pandemie invloed heeft gehad op zijn mentale gezondheid en dat het maken van muziek een soort medicijn is geweest. ‘’Ik had wel echt last van m’n mental health door corona. Door deze journey, die ik ook met m’n broeder heb meegemaakt en de songs die we hebben gemaakt, voel ik me wel beter.”

Ondanks de pandemie hebben ze toch samen een nieuw album weten uit te brengen. ‘’We hadden zoveel tracks. In de zomer gingen we veel chillen en dachten we kom we gaan gewoon op schrijverskamp, fiksen we gewoon een tape. We hebben ook nog veel meer tracks, maar dit is het uiteindelijk geworden’’. vertelt Jonna.

Het nummer ‘I know’ is met zoveel vreugde gemaakt. Ik lag gewoon in de studio, eigenlijk nog helemaal niet bezig.

Vervolgens zegt Jonna: ‘kom nu met de allerhardste hook die je kan bedenken’. Ik vind dat uitdagend, dus ik had gelijk binnen een seconde een hook, boom.Ik kwam met die hook en hij voelde zich ook gelijk triggered om zijn aandeel te brengen. Voordat we dat überhaupt hadden opgenomen, gingen we het gewoon de hele tijd zingen. Spanker was nog niet eens zo ver met die beat. Dat was wel echt top gemaakt.’

Leven als artiest

Naast hun passie voor muziek, delen de twee ook een oprechte vriendschap en zijn ze beide vaders. Zo vertellen ze over het leven als artiest. Beiden geven aan dat vaderschap weinig invloed heeft gehad op hun artiestenleven. Ook zijn ze van mening dat je nu meer georganiseerd te werk moet gaan. Frenna voegt hier aan toe dat sinds hij vader is geworden, minder egoïstisch is. ’Ik moest wel selfish zijn om te worden wie ik ben, maar nu denk ik ook aan die kleine’’.

Klik hieronder op de foto voor het hele verhaal

Bron: ComplexNL, Youtube