Een insider vertelt dat Justin Bieber en Hailey Baldwin nu al huwelijksproblemen hebben en naar relatietherapie gaan. Betekent dit dat er nu al problemen zijn?

Justin Bieber heeft het niet makkelijk nu zijn Ex, Selena Gomez, is opgenomen in een kliniek. Hij is helemaal in de war en niet zichzelf. Dit is ook lastig voor zijn vrouw Hailey. Al na een maand sinds hun huwelijk volgt het stel relatietherapie, dat zegt Life & Style. Een insider vertelt dat de twee heel close en open met elkaar zijn, maar dat zoveel media aandacht nooit goed kan zijn voor een relatie. “De twee willen laten weten dat ze als volwassenen omgaan met hun problemen, in plaats van deze problemen uit te stellen waardoor ze alleen maar groter worden.”

Het kan zomaar zijn dat de problemen tussen de twee te maken hebben met ex Selena. Het is niet de eerste keer dat Justin naar een relatietherapeut stapt. Samen met Selena zocht hij ook professionele hulp, omdat Justin toen contact zocht met zijn ex, Hailey Baldwin.

Uit de video hieronder blijkt dat de relatie van het stel eigenlijk best wel raar is en dat ze vaker ‘conflictjes’ hebben: