Afgelopen jaar is een jaar waarin heel veel is gebeurd met Justin Bieber, hij is meerdere keren in tranen gespot. Hij heeft wel het mooiste dag van zijn leven meegemaakt, hij is  getrouwd met Hailey Baldwin. Er ligt veel druk op hem, fans verwachten veel van hem en daar is hij even klaar mee.

Justin Bieber heeft al eerder aangegeven dat hij de druk op hem teveel is, fans verwachten dat hij constant nummers uitbrengt, maar Bieber vindt dat hij een beetje rust heeft verdiend. Hij krijgt vaak van mensen te horen wanneer hij weer de studio induikt om nieuwe hits te maken of wanneer ga je weer toeren. Een insider; ‘’Het irriteert hem vreselijk. Het is de eerste keer dat hij echt een goeie pauze neemt en dan komen al die vragen. Voor hem zijn het niet zomaar vragen, het voelt als eisen. Want al jarenlang probeert iedereen een stukje Bieber ‘mee te pakken’. Laat hem gewoon even!’’

Justin Bieber zit in een fase in zijn leven dat hij moet nadenken wat hij wil, meldt deze bron. ‘’Misschien is het niet met muziek, maar moet ik andere dingen doen, overweegt hij nu. En terwijl hij dat aan het bedenken is, is het laatste dat hij kan gebruiken dat mensen hem dan toch richting de muziekstudio drukken.’’ Justin Bieber heeft grote doelen, zoals van de wereld een betere plek maken.

Hier hebben ze het over dat Bieber mogelijk niet terugkeert in de muziekwereld, check het: